Single Food Club Intimate Edition 7 mei

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en volgende week is het tijd voor de 3e editie van de Single Food Club, de Single Food Club Intimate Edition. Na de leuke reacties die ik kreeg op artikelen over de Single Food Club in het blad de Viva en het blad Cosmopolitan hoop ik weer een mooie editie te kunnen neerzetten. Deze editie is alleen voor genodigden, en zal plaatsvinden op zaterdag 7 mei.

Single Food Club - Intimate Edition - 7 mei - 1024 x 724

Nog even over het concept: de Single Food Club is ontstaan om het taboe op alleen eten te doorbreken. Lekker eten in een gezellige ongedwongen sfeer, staat centraal. De Single Food Club is namelijk nadrukkelijk géén dating event, maar een food event om nieuwe mensen te leren kennen en lekker gezellig alleen te eten: “Niet daten, maar gezellig samen eten”.

Voor vragen stuur gerust een bericht, de belangrijkste FAQ hier op een rijtje:

1. Het event is toegankelijk voor alle leeftijden
2. Locatie wordt de dag van te voren bekend gemaakt, maar is altijd goed bereikbaar met zowel ov als eigen vervoer
3. Er zijn vegetarische opties
4. Tickets kunnen niet worden gecanceld, maar mogen wel aan iemand anders worden gegeven, mocht je onverhoopt niet meer kunnen komen
5. Tickets hoeven niet te worden uitgeprint
6. Er zijn meer vrouwen dan mannen, omdat het event vooral in media gericht op vrouwen is geweest
7. We zorgen dit keer echt dat alle gangen om 21.00u geserveerd zijn, voor mensen die nog een paar uur moeten reizen. Wie langer wil blijven, kan langer blijven, maar het tafelen zal plaatsvinden van 18.00u-21.00u.
8. Vergeet niet het motto: “niet daten, maar gezellig samen eten”
9. Sit back, enjoy and relax
10. Prijs is dit keer incl. 3 bier/wijn/fris/koffie/thee

Weet je nog leuke singles op je werk, in je familie of vriendenkring die het ook leuk zouden vinden om te komen? Schroom niet de uitnodiging door te sturen.