Diensten

Vlinder Producties biedt drie diensten: tekst, PR en evenementen. Deze zijn los te bestellen, maar er is ook een 100% Vlinder Productie mogelijk.

Tekst

Tekst nodig? Vlinder produceert hem voor u. Of het nu gaat om een nieuwsartikel, een interview, een verslag, een aankondiging, een toespraak, een persbericht of een gedicht. Voor print en/of online. Een vast tarief voor de tekst wordt na de briefing meteen vastgesteld zodat u weet waar u prijstechnisch aan toe bent.

PR

PR voor de lifestylebranche. Vlinder is de schakel tussen uw merk/product of concept en de media. Vertel ons uw doel en wij regelen samen dat er over u gepraat gaat worden door journalisten, redacteuren, bloggers en influencers.

Evenementen

Vlinder organiseert (pers)evenementen. Vlinder kan bij verschillende stadia in het organisatieproces aanschuiven. Wilt u graag dat wij een evenement voor u helemaal bedenken en uitvoeren? Dit doen wij graag! Maar we kunnen ook alleen het draaiboek en de productiecoördinatie op de dag zelf voor onze rekening nemen. Of alleen de hostessen leveren, of de bruidsjurk ontwerpen… Ook kunnen we als u uw evenement al helemaal georganiseerd heeft zorgen dat dit evenement in de pers komt en louter de PR op ons nemen.

Vlinder streeft naar een evenement op maat. Daarom zoeken wij voor u voor elk evenement opnieuw de beste (lokale) partijen bij elkaar.

Neem contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht